Targeta bancària Visa o Mastercard

Acceptem: Visa i MasterCard i JCB

Procedirem a l'enviament de la comanda en 24-48 hores després que hàgiu realitzat la compra, sempre que tots els articles adquirit es trobin en estoc.


Prepagament mitjançant transferència bancària o ingrés en efectiu

El pagament íntegre ha de ser realitzat per avançat a través d'una transferència bancària després de finalitzar la comanda, en algun dels comptes d' Electrodomèstics Maresme SL que se us facilitarà en la vostra confirmació de comanda.

Procedirem a l'enviament un cop hàgim rebut el vostre ingrés al nostre compte bancari sempre que s'hagin sol licitat productes amb disponibilitat immediata. No oblideu que alguns bancs poden trigar 1-2 dies hàbils a fer efectiva la transferència, i els ingressos en compte poden trigar un mínim de 24 hores a veure reflectits en el nostre sistema!

Important: Les comandes amb aquest mètode de pagament que no s'abonin en el compte d'Electrodomèstics Maresme SL, 7 dies després de la confirmació de la comanda, seran cancel lades de forma automàtica després transcórrer el termini indicat.

Aquest servei no tindrà cap recàrrec sobre l'import total de la vostra compra.


PayPal

PayPal és el servei de pagament a Internet que et permet pagar de forma segura, fàcil i ràpida, amb un simple i senzill registre i més el compte de PayPal no et costarà res.

Les teves dades bancàries o targeta de crèdit només s'emmagatzemen en PayPal, el que fa els pagaments de PayPal encara més segurs. Els pagaments es realitzen simplement amb dos clics No hauràs d'escriure en cada compra les dades de la targeta de crèdit!

Procedirem a l'enviament de la comanda en 24-48 hores després que hàgiu realitzat la compra, sempre que tots els articles adquirit es trobin en estoc.

Electrodomèstics Maresme SLU podrà afegir un un recàrrec del 3,4% sobre l'import total de la vostra compra, segons es mostri en el desglossament del preu.

Per a més informació llegiu les CONDICIONS GENERALS I D'UTILITZACIÓ D'AQUEST PORTAL WEB DE VENDA PER INTERNET.Contacti'ns

El nostre servei d'atenció:

Telèfon:+34 937 50 68 89

Contacteu amb el nostre servei d'assistència