El transport del seu paquet

Els paquets, generalment, seran enviats en 48 hores després de la recepció del seu pagament. D'entre els diversos transportistes podeu escollir el que més s'ajusti a les vostres necessitats. No obstant, sigui quin sigui el mètode d'enviament seleccionat, intentarem lliurar-lo com més aviat millor. Alguns transportistes us facilitaran un vincle que permet rastrejar l'enviament en línia del vostre paquet.

Per aquelles comandes realitzades amb anterioritat a les 20 hores, el termini mínim de lliurament pot ser de d'un dia, passat aquest horari el lliurament es farà al cap de 48 hores.

El nostre servei d'atenció al client contactarà amb vosaltres per comunicar-vos qualsevol incidència relativa a la vostra comanda.

Les despeses d'enviament inclouen l'embalatge, la manipulació i enviament. Poden contenir un fix i una part variable basat en el preu o el pes de la vostra comanda. Recomanem agrupar les vostres compres en una sola comanda.

No podem agrupar dues ordres diferents i cal pagar despeses d'enviament per a cada una. El vostre paquet és enviat al vostre propi risc, es presta especial atenció als paquets que contenen objectes fràgils.

Els paquets són de grans dimensions es lliurem protegits amb l'embalatge de fàbrica.

Per a més informació llegiu les CONDICIONS GENERALS I D'UTILITZACIÓ D'AQUEST PORTAL WEB DE VENDA PER INTERNET.


Contacti'ns

El nostre servei d'atenció:

Telèfon:+34 937 50 68 89

Contacteu amb el nostre servei d'assistència